KÁVÉTÁRSASÁG Nádor u. 14, 1051

A kávézás a világ szinte minden részében az emberek mindennapjainak szerves részévé vált. Magyarországon a kávé sokadik reneszánszát éli. A minőségre egyre nagyobb hangsúly helyeződik és nyugodtan kijelenthető, hogy a jó kávé ma már nem luxus.

A kávéfogyasztás területén nagy változások következtek be az elmúlt években. A klasszikus sötét pörkölésű olasz eszpresszó keverékekről a kávé szerelmesei kezdenek átszokni az arabica kávékra. Ahogy a borok és csokoládék, úgy a kávék esetében is a termőhely szerint válogatások jöttek divatba. Ezen kávék nagyarányú elterjedése új minőséget hozott a kávézásba, mind a választékot, mind pedig a pörkölési eljárást illetően

A Kávétársaság azzal a céllal jött létre, hogy megváltoztassa, vagy legalább is kedvezően befolyásolja a hazai kávékultúrát. Kínálatunkat nagy gonddal állítottuk össze és biztosak vagyunk benne, hogy a kávé szerelmesei sok új, Magyarországon eddig nem ismert ízzel ismerkedhetnek meg szemes, őrölt, kapszulás vagy akár pod-os kávé formájában. Egyedi kínálatunkat teakülönlegességeink teszik igazán teljessé.

Látogasson el igényesen kialakított, Magyarországon egyedülálló szaküzletünkbe, tekintse meg kínálatunkat, vagy ha kedve tarja, kóstolja meg helyben különleges kávéink egyikét. Amennyiben nincs rá lehetősége, hogy betérjen hozzánk, weboldalunkon is válogathat kínálatunkból.

Cégünk egyedi kínálata üdítő változatosságot hozhat irodájának, vendéglátó egységének mindennapjaiba. Kérjen egyedi ajánlatot a weboldalunkon található űrlap kitöltésével, vagy az info@kavetarsasag.hu e-mail címen.

PROGRAMOK

21:00
Szél Dávid - Túl a parán című könyvének bemutatója

Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus és a Semmelweis Egyetem oktatója. Szakmájában és magánemberként is a nők/anyák egyenjogúságának, a férfiak/apák emancipációjának elkötelezett híve. Az apák csak mostanában kezdték hallatni a hangjukat, eddig nem volt menő megszólalni ilyen ,,nőies témákban", azt pedig pláne nem volt menő bevallani, hogy az apáknak is vannak félelmeik. Szerencsére azonban sokasodnak a hangok, s Szél Dávid hangjára különösen érdemes figyelni. Több okból. Egyrészt, mert szórakoztató: vicces, önironikus és kedvesen csapongó. Másrészt az írásain keresztül bepillantást nyerhetünk valaki más gondolatvilágába és érzéseibe.

22:00
Kovács Bálint -Puszild meg című könyvének bemutatója

Nehéz feldolgozni és megérteni a szexuális visszaélés és erőszak működésmódját. Mit jelent egyáltalán a szexuális zaklatás, miért robbant ki épp most ennyi botrány, és miért nem álltak elő eddig az áldozatok? Mi a különbség egy ízléstelen bók és a szexuális zaklatás között, és a történtek után ki lehet-e még egyáltalán fejezni, ha a másik tetszik nekünk?
Kovács Bálint, az Index újságírója áldozattal, elkövetővel, terapeutával, bíróval és jogvédővel egyaránt beszélt, hogy megírhassa a zaklatás természetrajzát. Könyve számtalan szempontot megvilágít, provokatív és elgondolkodtat.